Populairste berichten

zaterdag 25 januari 2014

Gespot: Penzu, a online Journal and diary

Had jij vroeger ook altijd een dagboek met zo'n slotje? En verstopte je die altijd ergens op je kamer? Dat is nu dus niet meer nodig! Nu is er een site genaamd: http://penzu.com/content/aboutus
Ook heeft Penzu een app voor op jou telefoon of misschien wel je ipad, wat ik echt reuze handig vind

Bron foto: Blog.penzu.com

Wat is Penzu?
Penzu is een online en een persoonlijk dagboek dat zich richt op privacy. Met een unieke en meeslepende gebruikerservaring, het maakt het schrijven van online zo gemakkelijk en intuïtief als schrijven op een pad van papier.



Oorsprong van Penzu:

Waarom is er geen gemakkelijke en veilige manier om je gedachten online op te nemen? Alle huidige online oplossingen zijn ofwel onhandig , opgeblazen of niet gericht voor privé schrijven. Waarom zou je een eigen tijdschrift willen of een blogging dienst die bedoeld is voor gebruik door het publiek te houden? 

Penzu biedt een veilige plek om uw gedachten en ideeën op te slaan in de cloud . Niet alleen zijn  de data beveiligd met een wachtwoord met een online account, maar afzonderlijke items kunnen worden vergrendeld met militaire graad van versleuteling.

De naam, Penzu, is afkomstig van vele invloeden , maar het is vooral een afgeleide van het Latijnse " Pensare '', wat betekent te denken of te vol van het denken

Bron foto: web.appstorm.net

Dus als jij te vol zit van al dat denken, is alles van jou afschrijven misschien wel een oplossing. Maar Penzu is niet alleen een dagboek, het kan ook gebruikt worden als een (food, travel, idea...) Journal en nog veel meer. 


Liefs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten