Populairste berichten

maandag 20 januari 2014

Carnaval, het is weer bijna zo ver!

Bron: dutchdailynews.com

Helemaal uit je dak gaan met Carnaval. Niet iedereen is er gek op, maar velen hebben dit virus wel in zich. De oorsprong van het woord is niet bekend maar carnaval was vroeger vooral bedoeld als een eetfestijn omdat het voor de vastentijd, de laatste mogelijkheid was om lekker onbezonnen veel te eten. Carnaval begint officieel op zondag en 40 dagen voor de eerste paasdag.


De laatste tijd is het steeds mee gebruikelijk geworden om verkleed te gaan, hoe gekker hoe beter. Maar elk jaar stel je weer dezelfde vraag aan jezelf, hoe ga je verkleed? En dan ook nog het liefst een beetje origineel.




Een tip is: Ga op de creatieve tour, scoor losse voorwerpen en voeg ze samen tot één groot geheel. Je hebt iets unieks en niemand heeft precies hetzelfde aan als jou. Ook een budgettip is schmink, de laatste tijd wordt het met carnaval niet meer zoveel gebruikt, maar met een simpele outfit kan een gezicht vol met schmink een goedkope oplossing zijn voor een leuke en originele carnavalsoutfit. 


Als je het nou nog niet weet, neem eens een kijkje op http://carnaval.101tips.nl/. Hier kun je allerlei inspiraties vinden voor een geslaagde carnavals outfit, want een goed Carnavals Kostuum vinden is één ding, maar het afmaken met de juiste accessoires is natuurlijk een MUST! Ze hebben een groot assortiment van de meest uiteenlopende stijlvolle accessoires! Naast schoenen en hoeden, hebben ze voor bijna alle kostuums bijbehorende kousen of haarspeldjes en zelfs vleugels, dus voor iedereen wat wils.

Liefs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten